Over ons

Crespin werd opgericht in 1930 door Maurice Crespin in Tilleur. Aanvankelijk legde hij zich toe op het wetten van messen en was de winkel slechts een groot atelier. Hij heeft snel beslist om professioneel gereedschap te koop aan te bieden om te beantwoorden aan de groeiende vraag van zijn klanten. Sindsdien is het bedrijf erg grondig geëvolueerd en vandaag biedt Crespin professioneel gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en elektrische huishoudapparaten aan, zowel voor professionelen als voor particulieren.

Crespin is ook en vooral een mooi familieavontuur. Vandaag leiden de 3de en 4de generatie samen het bedrijf. Dat is dus 86 jaar ervaring ten dienste van onze klanten.

Momenteel bestaat ons professioneel team uit 15 personen verdeeld over de verschillende divisies waaruit ons bedrijf is opgebouwd. In 2016 werd het team uitgebreid met een tweede vestiging in Malmédy die volledig is gewijd aan gereedschap en tuinen.

Wij bieden een breed gamma aan machines en accessoires van de beste merken aan voordelige prijzen aan. Wij beschikken eveneens over een compleet gamma werkkledij, volledig op maat en passend bij het beeld van uw bedrijf.

Ook voor huishoudapparatuur hebben we een volledig aanbod bestaande uit zowel grote als kleine huishoudapparaten, alsook een afdeling gewijd aan tv’s en hifi. We bieden onze klanten voordelige prijzen en zeer interessante acties.

Crespin: dat is 86 jaar ervaring, een professioneel team dat volledig tot uw dienst staat en 300.000 beschikbare producten.